KONCENTRAT TIL BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER!

KONCENTRAT TIL BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER!
Mærke:

Institut Claude Bell


Produktkode: AntiStrech
Lagerbeholdning: På lager
249,00 kr.
Antal: KØB

50 ml koncentrat med en trefoldig effekt effektivt reducerer synlighed af strækmærker og beskytter mod dannelse af strækmærker.

Strækmærker (eller striae) er en form for ardannelse i huden, som opstår på grund af hormonforstyrrelser på de vigtigste tidspunkter i livet, hvoraf de to vigtigtigste er puberteten og graviditeten. Fordi huden ser ud som om den er revnet, kaldes dette hudtraume oftest strækmærker.

Strækmærker opstår pludseligt. Med tiden falmer den beskadigede huds farve fra rødlig eller lyserød til dannelse af et elfenbenshvidt ar, som som regel aldrig forsvinder igen. Mange kvinder får mindre selvtillid på grund af disse ar og vil gerne gøre det af med dem.

Mænd kan også få ardannelse i huden, men meget sjældnere. Puberteten, overvægt og intensiv træning for at opbygge muskelmasse er hovedårsager til strækmærker.

Koncentratet mod strækmærker indeholder arganolie, som er kendt for sine vidunderlige hudplejerne egenskaber.

Argantræet (Argania spinosa) er et nåletræ, som kun vokser i en lille del af Marokko og Algeriet. Som overlevelsesmester i ørkenområder er argantræet et meget stærkt  og uovervindeligt træ. På grund af hårde blade og lange rødder kan det modstå lange tørkeperioder.

Argantræets blomster er blege og har kødrige gule frugter, hvis frø anvendes til udvinding af den berømte arganolie. Arganolie er rig på umættede fedtsyre og vitamin E og er en af de dyreste olier i verden. Arganolie er kendt for dens hudplejende egenskaber.

Denne koncentrat mod strækmærker med trefoldig virkning medvirker til forebyggelse og beskyttelse af huden mod ardannelse samt effektivt reducerer de eksisterende strækmærker.

KLINISKE UNDERSØGELSER

Kliniske undersøgelser viste i løbet af to måneder:

  1. Reduceret dybde af strækmærker: -72%,
  2. Tykkere hud: 11%,
  3. Reduceret flademål af strækmærker: -29%,

50 ml roll-on.

Der er ingen anmeldelser af dette produkt.
Skriv en anmeldelse
Dit navn:


Din anmeldelse:Obs: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Loading...