Levering inden for 6-9 dage (49 kr.)

HAIR JAZZ vitaminer og få længere hår

HAIR JAZZ vitaminer og få længere hår
Mærke:

Institut Claude Bell


Produktkode: 092
Lagerbeholdning: På lager
399,00 kr.
Antal: KØB
PayPal Logo

 

HAIR JAZZ er vores nye plantebaserede kosttilskud, som indeholder næringsstoffer, hyaluronsyre, kollagen, aminosyrer og keratin, som bidrager til en 4-i-1 effekt: Hurtigere vækst, ekstra glans, forebyggelse af hårtab og hårfarvebeskyttelse. HAIR JAZZ bliver din nye bedste ven, som styrker dit hår og negle og gør dig endnu smukkere takket være dens innovative formel.

Formål: Forebyg hårtab og formindsk antallet af knækkede hår

Nutricible 111 Apple (flavan-3ol-baserede aktive ingredienser) bidrager til at fjerne frie radikaler, som bekæmper for tidlig ældning af håret og stimulerer den perifere mikrocirkulation - alt sammen takket være den kombinerede virkning [1] fra blåbær ekstrakt.

Formål: Vækst

Hvedeprotein hydrolysater kombineret med bambus, som er rig på silica, er begge ingredienser, som er essentielle for dannelsen af keratin. Keratin er nødvendigt i udviklingen af nye hårfibre.

Formål: Glans og Styrke

Der er en klar sammenhæng mellem glansfuldt hår og det glatte ydre lag af neglebåndet, som består af keratinmolekyler og som reflekterer lys. Derfor er den korrekte syntese af keratin vigtig for at give dit hår, hvad det har brug for.

Vitamin E sikrer antioxidant beskyttelse og vitamin B6 medvirker i syntesen af cystein (et væsentligt element i keratin). Zink, kombineret med aminosyrer, bidrager til et smukt hår ved at aktivere den korrekte syntese af keratin. De aktive ingredienser i Nutricible Beauty er tre essentielle elementer for hovedbunden (collagen, keratin og hyaluronsyre), der garanterer blødt og kraftfuldt hår næret af hovedbunden.

 • Blåbær: Stimulerer mikrocirkulationen i hovedbunden
 • Kobber: Bidrager til hårets naturlige pigmentering
 • Zink: Bidrager til pleje af håret
 • B6 vitamin: Bidrager til den normale syntese af cystein
 • E-vitamin: Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

TEST AF PRODUKTETS EFFEKT
Trækprøve

Resultater: 
- Der blev observeret en betydelig reduktion i mængden af hårtab i løbet af trækprøven (hårbørstning) (p<0.001) med et gennemsnitlig tab på 54,18%. Effekten var gældende hos 100% af testpersonerne.

- Der blev observeret en betydelig reduktion i mængden af hårtab i løbet af trækprøven (ved fjerning af hår) (p<0.001) med et gennemsnitligt tab på 72%. Effekten var gældende hos 100% af testpersonerne.

SPØRGESKEMA TIL EGENVURDERING

 • Mere glansfuldt hår hos 100% af alle frivillige testpersoner.
 • Stærkere hår med mere fylde hos 96% af alle frivillige testpersoner.
 • Mere naturligt farvet hår hos 92% af alle frivillige testpersoner
 • 92% ville gerne bruge produktet igen
 • 100% ville anbefale produktet

 Ingen af de frivillige stoppede med behandlingen og der blev ikke observeret nogen bivirkninger i løbet af testperioden på tre måneder.

 Anvendelse:
To tabletter om morgenen sammen med et stort glas vand.

30 dages behandling.

 

Nutricible® Beauty (dicalcium phosphate (anti-caking agent), marine collagen hydrolyzate, hydrolyzed keratin, hyaluronic acid), L-cystine, magnesium carbonate, microcrystalline cellulose (anti-caking agent), Nutricible®111 Pomme (apple pectin), Nutricible® Pomme OPC (apple powder), tricalcium phosphate (anti-caking agent), whey protein hydrolyzates (12% cysteine), magnesium stearate, bamboo shoot (Bambusa longispiculata) extract, DL-alpha-tocopherol (vitamin E), niacin (nicotinamide), biotin (d-Biotin), blueberry (Vaccinum myrtilius) extract, zinc oxide (7.5 mg of zinc), pantothenic acid (calcium D-pantothenate), copper gluconate, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), maltodextrin.

Der er ingen anmeldelser af dette produkt.
Skriv en anmeldelse
Dit navn:


Din anmeldelse:Obs: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Loading...