10% rabat på sitewide! Brug kode CYBER19

Persondatapolitik

Persondatapolitik:

For at handle hos Harmony Life har vi brug for at du oplyser os følgende:

  •  Navn
  •  Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Disse oplysninger bruger vi til at håndtere din ordre for at kunne levere din til dig.

Personoplysningerne registreres hos Harmony Life  og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Vi indsamler kun personoplysninger med dit samtykke. Harmony Life er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger som registreres om dig.

Oplysningerne afgivet til Harmony Life videregives eller sælges ikke til tredjemand og der bliver ikke registreret personfølsomme oplysninger. Du har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Denne ret har du ifølge Persondataloven.

Cookies:

www.harmonylife.dk anvender vi cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.  En cookie er en lille fil – et digitalt visitkort – som websitet lagrer på din computer første gang du besøger det. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer. Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende.  Filens opgave er at give websitet besked, når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser.

Cookies bruges dels for at forbedre og forenkle tingene for dig som besøgende, bl.a. til at styre indholdet i indkøbsvognen, og dels til intern statistik om brugen af websitet. Det er desuden muligt at bede systemet gemme dine egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan du gøre det via indstillingerne på din computer.

Loading...