GRATIS SHIPPON OVER 750 DKK
❤BARE FOR AT LADE DIG VIDE, HAIR JAZZ KØRER SOM BRUGERVENLIGT❤

KONCENTRAT TIL BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER + LOTION MOD APPELSINHUD

Ny -33% KONCENTRAT TIL BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER + LOTION MOD APPELSINHUD
Mærke:

Institut Claude Bell


Produktkode: SLIMBELL + ANTIVERGETURES
Lagerbeholdning: På lager
448,00 kr. 299,00 kr.
Antal: KØB
PayPal Logo

1. Antivergetures. 50 ml koncentrat med en trefoldig effekt effektivt reducerer synlighed af strækmærker og beskytter mod dannelse af strækmærker.

Strækmærker (eller striae) er en form for ardannelse i huden, som opstår på grund af hormonforstyrrelser på de vigtigste tidspunkter i livet, hvoraf de to vigtigtigste er puberteten og graviditeten. Fordi huden ser ud som om den er revnet, kaldes dette hudtraume oftest strækmærker.

Strækmærker opstår pludseligt. Med tiden falmer den beskadigede huds farve fra rødlig eller lyserød til dannelse af et elfenbenshvidt ar, som som regel aldrig forsvinder igen. Mange kvinder får mindre selvtillid på grund af disse ar og vil gerne gøre det af med dem.

Mænd kan også få ardannelse i huden, men meget sjældnere. Puberteten, overvægt og intensiv træning for at opbygge muskelmasse er hovedårsager til strækmærker. Koncentratet mod strækmærker indeholder arganolie, som er kendt for sine vidunderlige hudplejerne egenskaber.

Argantræet (Argania spinosa) er et nåletræ, som kun vokser i en lille del af Marokko og Algeriet. Som overlevelsesmester i ørkenområder er argantræet et meget stærkt  og uovervindeligt træ. På grund af hårde blade og lange rødder kan det modstå lange tørkeperioder.

Argantræets blomster er blege og har kødrige gule frugter, hvis frø anvendes til udvinding af den berømte arganolie. Arganolie er rig på umættede fedtsyre og vitamin E og er en af de dyreste olier i verden. Arganolie er kendt for dens hudplejende egenskaber.

Denne koncentrat mod strækmærker med trefoldig virkning medvirker til forebyggelse og beskyttelse af huden mod ardannelse samt effektivt reducerer de eksisterende strækmærker.

KLINISKE UNDERSØGELSER

Kliniske undersøgelser viste i løbet af to måneder:

  1. Reduceret dybde af strækmærker: -72%,
  2. Tykkere hud: 11%,
  3. Reduceret flademål af strækmærker: -29%,

50 ml roll-on.


2. SLIMBELL - LOTION MOD APPELSINHUD.

Slimbell bioaktiv serum indeholder 4 hovedingredienser, som vil hjælpe dig med at opnå synlige resultater i løbet af blot et par måneder:

  1. SLIMBELL indeholder bioaktive ingredienser, som medvirker til effektiv bekæmpelse af appelsinhud;
  2. Soja-isoflavoner, også kaldet naturlige østrogener, giver din hud elasticitet;
  3. Spirulin fugtiggør huden;
  4. Produktet indeholder også kofein og karnitin;

KLINISKE UNDERSØGELSER

Kliniske undersøgelser udført af uafhængige laboratorier, bekræfter disse imponerende resultater:

49 % blødere hud

58 % forbedret hudelasticitet

ANVENDELSE

SlimBell serum mod appelsinhud skal anvendes om morgenen og om aftenen. Fordel serummet ensartet ud over huden på benene og andre kropsdele, som du vil behandle (lår, hofter, arme) og massér med blide roterende bevægelser nedefra og op, til serummet er helt absorberet af huden. Man skal fortsætte behandlingen og disse procedurer i mindst 42 dage.

SUPPLERENDE INFORMATION

200 ml spray.

Der er ingen anmeldelser af dette produkt.
Skriv en anmeldelse
Dit navn:


Din anmeldelse:Obs: HTML er ikke oversat!

Vurdering: Dårlig           God

Loading...